De soepterrine, al twintig jaar ons logo, verwijst naar die ouderwetse gezelligheid. In een gemoedelijke, ongedwongen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Dat gevoel van onthaasting en even stilstaan bij de dag. Dat tijdloze moment genietend van de mensen om je heen. ‘Gewoon gezellig samen tafelen, of je nu iets te vieren hebt of niet.’

De uitgebreide menukaart wordt geserveerd vanuit boeken waarin er genoeg ruimte is voor een reactie. Zodat naast de smakelijke gerechten, ook uw woorden aan de volgende gast worden geserveerd. Hopelijk kan het zowel de lichamelijke als de geestelijke honger stillen. We maken u erop attent, dat we een geschreven reactie, met een datum en herkomst, waarderen.

Intoleranties
Vraag de bediening naar Lactose, Glutenvrije gerechten. Ook eventueel veganistische varianten. Ook met andere allergenen, eiwitten in ons voedsel die een allergische reactie kunnen opwekken nemen we geen enkel risico. Geef het aan.

Vacatures
Eetcafe Ceramique is momenteel op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Wij kijken vooruit en deel je onze visie? Stuur ons een e-mail met je cv.

Alvast bedankt en tot de volgende uitgave.

18 december 2016.